SERVICII

Oferim

Bellafor srl ofera servicii de montaj, service si mentenanta pentru toate categoriile de usi glisante automate, sectionale industriale sau rezidentiale, rulouri, usi rapide, pereti amovibili, usi rotative, porti batente sau glisante, sisteme de andocare, cortine RF etc.

Serviciile Bellafor

Serviciile noastre de intretinere a echipamentelor de acces asigură companiei dvs. cea mai bună legătură cu clienţii dvs., actuali sau potenţiali, cât si cu ce este oportun pentru afacerea dvs

dotare

 autovehicule utilate complet

Bellafor are in dotare autovehicule utilate complet cu orice fel de scule si dispozitive pentru a se putea interveni in orce clipa asupra unui echipament si indeparta cauza defectarii acestuia.
In fiecare autovehicul se gaseste si o numeroasa gama de piese de schimb de la diversi producatori pentru se putea remedia defectele fara un timp de asteptare indelungat

 AUTO-ATELIER

La contractele de mentenata cu un numar ridicat de echipamente in intretinere, Bellafor dedica un Autoatelier special proiectului, el fiind folosit pentru a diminua si mai mult timpul de interventie asupra echipamentelor , iar clientii sa nu simta discomfortul creat de defectarea acestora

mentenanta

La serviciile de service si mentenanta Bellafor srl mai include si reparatii si intretinere pentru foraje de apa de mica si mare adancime.

logistica

Cu o istorie pozitiva in executarea forajelor de apa Bellafor srl detine capacitatea logistica si personalul calificat pentru realizarea lucrarilor de reparatii ale forajelor sau denisipari ale acestora pentru a se obtine un foraj de apa calitativ.

capacitate

De-asemenea  furnizam, montam,  intretinem si reparam sisteme de automatizari ale forajelor si oferim garantie pentru toate produsele livrate si/sau serviciile prestate de societatea noastra.

Aveti intrebari? Contactati-ne pentru detalii