AVANTAJE

Bellafor srl are ca obiect de activitate si vopsirea în câmp electrostatic și dispune de o linie de vopsire cu pulberi.Prin vopsirea în câmp electrostatic, confecțiile metalice (produse de noi sau nu) și tâmplăria din aluminiu, devin rezistente la coroziune și capătă aspect comercial. Înainte de vopsire, suprafețele sunt tratate, sablate etc.

ECHIPAMENTE

Aparatura de ultimă generație deținuta ,asigură o eficiență foarte mare la utilizarea vopselei, o calitate superioară a stratului de vopsea  aplicat fara defecte de suprafață

TEHNOLOGIE

Vopsirea in camp electrostatic este o tehnologie superioară de aplicare a unei vopsele sub formă de pulbere pe suprafeţele metalice care sunt ulterior tratate termic, asigurându-se astfel o rezistenţa îndelungată la uzură şi abraziuni

CE OFERIM

EFICIENTA

Peste 95% din vopseaua pulbere utilizata se regaseste in pelicula formata ; pierderile prin pulverizare sunt minime deoarece particulele de vopsea sunt atrase de piesa.

CALITATE

Această tehnologie ofera o aderenţa net superioară a vopselei la suprafaţa tratată, şi o uniformizare mult mai bună a stratului de vopsea.

PROFESIONALISM

Oferim responsabilitate, seriozitate, empatie, protectie, rabdare, respect.

PARTENERI